Facebook Twitter RSS Feed      

TomTom go 50   

TomTom go 50

Postby grumpy3191 » Mon Jan 25, 2016 9:55 pm

Hi
Can anyone tell me if I can use Truck maps on the GO 50 and if so how?
grumpy3191 offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 26, 2010 5:21 am
Posts: 6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: TomTom go 50

Postby tendriver » Tue Jan 26, 2016 1:24 am

grumpy3191 wrote:Hi
Can anyone tell me if I can use Truck maps on the GO 50 and if so how?

The ONLY way to change maps is thru My Drive.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12972
Has thanked: 339 times
Been thanked: 618 times

Re: TomTom go 50

Postby grumpy3191 » Tue Jan 26, 2016 7:31 pm

So unlike my older go 530 it's not as simple as loading a truckmap and navcore onto a micro sd and then running fastactivate? :grumpy:
grumpy3191 offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 26, 2010 5:21 am
Posts: 6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0 time

Re: TomTom go 50

Postby Razorblatter » Tue Jan 26, 2016 11:07 pm

Since the new models are not FAT(32) formated, you can not view or edit the contents of the TT data.

Also, see this topic: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

You've got the LTM but you can forget cheap changing of maps e.g. USA instead of Europe.
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 984
Has thanked: 272 times
Been thanked: 275 times


Return to > TomTom Tools

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest