Facebook Twitter RSS Feed      

The story will continue!

Dear [email protected], friends and users, as you read before Navitotal was looking for a new owner and we are happy to announce it's done now!

So, Navitotal has found a new owner and the adventure will continue like before!

In the next days Navitotal will be maybe closed or unavailable for some hours during the migration but this will be very fast and will not impact the content of course.

You'll be informed very soon and, as always, we wish you all the very best for the future :023:

NaviTotal

FastActivate Problem   

FastActivate Problem

Postby ChrisWanted » Sat May 20, 2017 2:42 pm

Hello,

When i run my FastActivate (as an administrator or normal), it is just a blank screen, it has no menu etc. Anyone has a solution about this problem?
ChrisWanted offline


Junior Member



 
Joined: Tue May 16, 2017 1:47 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: FastActivate Problem

Postby fredderf » Sat May 20, 2017 5:05 pm

Download a fresh copy and try again...click here
fredderf offline


Administrator



 
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:23 pm
Posts: 3126
Location: UK
Has thanked: 446 times
Been thanked: 3341 times

Re: FastActivate Problem

Postby ChrisWanted » Tue May 23, 2017 2:41 pm

It is still same :/
ChrisWanted offline


Junior Member



 
Joined: Tue May 16, 2017 1:47 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: FastActivate Problem

Postby fredderf » Tue May 23, 2017 3:35 pm

Try it on another PC as there is nothing wrong with FA so it must be the PC...it happens from time to time
fredderf offline


Administrator



 
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:23 pm
Posts: 3126
Location: UK
Has thanked: 446 times
Been thanked: 3341 times

Re: FastActivate Problem

Postby ChrisWanted » Sat Jun 03, 2017 3:19 pm

Tried that too unfortunatelly same :/
ChrisWanted offline


Junior Member



 
Joined: Tue May 16, 2017 1:47 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: FastActivate Problem

Postby rockerita » Sat Jun 03, 2017 7:05 pm

For me works fine the FastActivate from post no:2
rockerita offline


Junior Member



 
Joined: Sat Jun 03, 2017 2:06 pm
Posts: 1
Has thanked: 7 times
Been thanked: 0 time

Re: FastActivate Problem

Postby fredderf » Sun Jun 04, 2017 5:33 pm

rockerita wrote:For me works fine the FastActivate from post no:2


I know it's not a problem with FastActivate as there are thousands of others using exactly the same file with no issues but thanks for confirming it anyway.

People always blame a file but never think that it could be the PC's they are using which are not updated or poorly maintained.
fredderf offline


Administrator



 
Joined: Sun Nov 17, 2013 2:23 pm
Posts: 3126
Location: UK
Has thanked: 446 times
Been thanked: 3341 times

Re: FastActivate Problem

Postby ChrisWanted » Tue Jun 06, 2017 3:17 pm

I am not blaming it. I am not expert about it that's why all i am doing is asking for a solution that's all. I tried it with 2 diffrent pc etc. If you have time can u connect and give a look pls. Thanks in return
ChrisWanted offline


Junior Member



 
Joined: Tue May 16, 2017 1:47 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Re: FastActivate Problem

Postby navtra » Wed Jun 14, 2017 8:27 pm

Hello ChrisWanted
Disable your anti-virus
navtra offline


User avatar Junior Member



 
Joined: Wed Mar 29, 2017 5:25 pm
Posts: 7
Has thanked: 103 times
Been thanked: 1 time

Re: FastActivate Problem

Postby meester » Fri Jul 21, 2017 12:43 am

I had a similar problem with my XL, starting FastActivate from the XL won't work.
Starting it on my go740 it works well instead.
So now i only start it (as administrator) from PC (win7) and choose the correct drive letter to the divice.

p.s. in my case the antivirus (Eset) did not gave me trouble with fastactivate.
meester offline


User avatar Junior Member



 
Joined: Mon Jun 11, 2012 11:36 pm
Posts: 12
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: FastActivate Problem

Postby uzma4u » Sun Nov 19, 2017 4:38 pm

FA starts and then crashes, "windows looking for solutions" "no solution found" what to do?
uzma4u offline


Junior Member



 
Joined: Fri Aug 05, 2016 10:24 pm
Posts: 6
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: FastActivate Problem

Postby meester » Sun Nov 19, 2017 4:58 pm

Disable antivirus/firewall, put FA on your desktop, click right on FA and run as Administrator,type in the drive letter to your TT or TT on sd-card, enter.
This should alway work,if not maybe try another FA .
good luck :023:
meester offline


User avatar Junior Member



 
Joined: Mon Jun 11, 2012 11:36 pm
Posts: 12
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: FastActivate Problem

Postby JeanSables » Mon Jul 09, 2018 1:15 pm

What is the reason that now suddenly Windows 10 gives security messages Trojan:Win32/Zpevdo.A and Trojan:Win32/Occamy.C on the program FastActivate.exe and earlier not?
JeanSables offline


Junior Member



 
Joined: Thu Apr 05, 2018 4:20 pm
Posts: 15
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: FastActivate Problem

Postby josefreitas » Mon Jul 09, 2018 1:24 pm

Disable antivirus/firewall...as i have done...it wil work...
josefreitas offline


Junior Member



 
Joined: Fri Sep 16, 2011 11:32 am
Posts: 16
Has thanked: 40 times
Been thanked: 1 time
Age: 69

Re: FastActivate Problem

Postby Razorblatter » Mon Jul 09, 2018 2:17 pm

I would definitely use FA on another computer. It really should work without a problem if following above tips did not help.
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 985
Has thanked: 276 times
Been thanked: 275 times

Next

Return to > TomTom Tools

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron