Facebook Twitter RSS Feed      

Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)   

Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Mon May 18, 2015 5:44 pm

Hi all,

I reinstalled the original 9.510 NC with simplified menu for my XL4ET03 . Now, after I have run the route planner, the speed cam button appeared on my screen. Is there a way to remove the button with this version, because I can't find a solution ? There is no TT services button in this menu.

kind regards.
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby Downunder35m » Tue May 19, 2015 1:27 am

Have you checked the quick menu preferences?
Forum rules

[Please Register or Login to download file]

If you find broken links or missing attachments in my postings, please send me PM
Password for all my files: downunder
Downunder35m offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Wed Oct 21, 2009 4:44 am
Posts: 4617
Has thanked: 18 times
Been thanked: 530 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Tue May 19, 2015 4:25 pm

Hi Downunder,

I don't have this menu option in my 9.510 NC for the TT XL²IQ

regards,
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby Razorblatter » Tue May 26, 2015 7:48 am

The speed cam button appears on the map screen of the XL IQ Routes 2 when speed cams are activated.
I do not know of a way to remove the button other than disabling the speed cam service.
Also it is not possible to customize the settings per speed cam category.
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 976
Has thanked: 266 times
Been thanked: 273 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby tendriver » Wed May 27, 2015 12:10 am

monstro900 wrote:I don't have this menu option in my 9.510 NC for the TT XL²IQ

If you have a setconfig.txt file, open it with notepad & change the top line to read modelid:43
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12974
Has thanked: 339 times
Been thanked: 620 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Sat Jun 06, 2015 11:13 pm

tendriver,

I don't have such a file :017:
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby tendriver » Sun Jun 07, 2015 1:23 am

monstro900 wrote:I don't have such a file

No problem. Create one.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12974
Has thanked: 339 times
Been thanked: 620 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Sun Jun 07, 2015 8:50 am

tendriver wrote:
monstro900 wrote:I don't have such a file

No problem. Create one.


I created the file containing 1 line 'modelid:43' . Saved it as setconfig on root of internal mem. Reboot my device, no change :017:
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby tendriver » Sun Jun 07, 2015 1:55 pm

monstro900 wrote:Saved it as setconfig on root of internal mem

Hope you mean setconfig.txt, not just setconfig.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12974
Has thanked: 339 times
Been thanked: 620 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Sun Jun 07, 2015 10:39 pm

tendriver wrote:Hope you mean setconfig.txt, not just setconfig.


yes as setconfig.txt
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby Razorblatter » Sun Jun 07, 2015 11:36 pm

Can the reason of setconfig.txt not working be attributed to the fact that Monstro is using Downunder's Installer and not a SE navcore installer?
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 976
Has thanked: 266 times
Been thanked: 273 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby tendriver » Mon Jun 08, 2015 12:18 am

Since none of the "normal" ways are working, I am trying a few "outside of the box" ways.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12974
Has thanked: 339 times
Been thanked: 620 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Fri Jun 12, 2015 9:53 pm

Hi all,

I performed a complete reinstall, NC downloaded via TTHome. Added maps folder, patched with fastactivate and the problem is solved. However the setconfig.txt file does not give me extra function in NC 9.510 menu. :013:
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby tendriver » Sat Jun 13, 2015 12:26 am

monstro900 wrote:However the setconfig.txt file does not give me extra function in NC 9.510 menu.

Thanx for the update.
It wasn't intended to give you extra function in NC 9.510 menu.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12974
Has thanked: 339 times
Been thanked: 620 times

Re: Hide speed cam button on TT XL² (XL4ET03 -simplified menu)

Postby monstro900 » Sat Jun 13, 2015 9:55 am

tendriver wrote:It wasn't intended to give you extra function in NC 9.510 menu.


okay then. I thought there was an extra menu function to enable/disabble speedcam button on screen.
However, my issue is solved. Thnx anyway for your replies. :023:
monstro900 offline


Junior Member



 
Joined: Wed May 22, 2013 4:19 pm
Posts: 66
Location: Belgium
Has thanked: 8 times
Been thanked: 0 time

Next

Return to > Speedcams

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests