Facebook Twitter RSS Feed      

Time to end

NaviTotal was created back in October 2009 to help people with advice and solutions for their GPS devices. Since that time we quickly became a leading website with the domain name being known everywhere and being broadly respected in the community. Now in 2022 things have changed a lot, in particular with mobile phones, Android operating systems and Google. More and more people are using their phones to navigate using Google Maps which is making dedicated GPS devices redundant.

With this in mind, together with the mounting costs of running a website like NaviTotal, we have made the sad decision to close the site for good at the end of the month (October 2022). It is with heavy hearts that we announce this as we have helped many people over the last 13 years and made some very good friends along the way.

We would like to thank everyone who has contributed to make this project the success it has become. In particular, we thank all of the Staff and Uploaders both past and present for giving up their free time, the VIP members for their contributions that helped with the running costs and all of the members who joined to learn and help others get the most from their GPS devices.

So, if you are interested to become the new owner and continue the adventure, please contact us shortly.

We wish you all the very best for the future

NaviTotal

Navitel 5.0.0.693 for WinCE 6.0   

Postby filiopj » Sun Apr 03, 2011 6:41 pm

Nagas wrote:I use com1 so never try to modify the com setting, if you have other com, you may try to see the setting at internal-flash or residentflash, find navi/setting.001.ini open with notepad and change:
Enable_COM = [1] 0
Enable_COM = [2] 1 > com 2
Hope it works


sorry not able to find such a file?????
Any other idea????
Thank you for youe interest and help !
filiopj offline


Junior Member



 
Joined: Mon Jan 24, 2011 10:18 am
Posts: 3
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby BlueSeagull » Mon Apr 04, 2011 3:13 pm

you can find the file in residentflash after you install navitel
filiopj wrote:sorry not able to find such a file?????
Any other idea????
Thank you for youe interest and help !
BlueSeagull offline


Junior Member



 
Joined: Mon Jul 05, 2010 10:01 am
Posts: 38
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby Paleskin » Tue Apr 05, 2011 4:00 pm

Works flawlessly on my chinese wince 6.0 PND, thank you ^^
Paleskin offline


Member



 
Joined: Tue May 25, 2010 1:41 am
Posts: 148
Has thanked: 1 time
Been thanked: 14 times

Postby Xplorer » Tue Apr 12, 2011 11:45 am

Hi Nagas,

I am unable to copy and change this file setting.001.ini. Every time I replace the original file to the new one, it somehow still reflect the COM 1 and Baud 9600 (mine is COM 2 baud 9600). Is there any trick to solve it? Thanks.
Xplorer offline


Junior Member



 
Joined: Sun May 23, 2010 10:58 am
Posts: 7
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby Nagas » Tue Apr 12, 2011 1:10 pm

Xplorer wrote:Hi Nagas,

I am unable to copy and change this file setting.001.ini. Every time I replace the original file to the new one, it somehow still reflect the COM 1 and Baud 9600 (mine is COM 2 baud 9600). Is there any trick to solve it? Thanks.


Yes this 693 is made for com 1 only, maybe you should try 778
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Postby andisa42 » Wed Apr 20, 2011 4:06 am

I've problem on starts with "Failed to open Skin Navitel.ns2 due to errors", have any sugestions ? Thanks
andisa42 offline


Junior Member



 
Joined: Sat May 22, 2010 11:25 pm
Posts: 30
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Postby baggagetnt » Mon Apr 25, 2011 3:18 pm

Hey guys, I don't see the option to download file from server it just keeps randomly show useless links.. can you put this file somewhere else
baggagetnt offline


Junior Member



 
Joined: Wed Dec 15, 2010 12:51 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby gavinavi » Mon May 16, 2011 6:29 pm

I also wanted the wince6 version, plz upload it
gavinavi offline


Junior Member



 
Joined: Mon May 16, 2011 3:01 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby nepomuk » Tue May 17, 2011 10:32 am

It works very ok on a chinese win ce 6.0 128 mb ram , 480x272 , but when i add a map ,anyone unlocked map ofcourse , it asks activation , and it works in DEMO mode . Is there any keygenerator to unlock ? thanks in advance .
nepomuk offline


Junior Member



 
Joined: Thu May 20, 2010 6:49 am
Posts: 3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Postby ulrichm » Wed May 18, 2011 10:34 am

tried to run it off an SD card on my Chinese WinCE 6.0 system and it complains at start up that there is not enough space on disk. I guess it means the internal memory. Any ideas how to change the settings so that it uses the SD card instead of the internal memory. TIA
ulrichm offline


Junior Member



 
Joined: Tue May 17, 2011 8:23 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby Nagas » Thu May 19, 2011 5:03 am

nepomuk wrote:It works very ok on a chinese win ce 6.0 128 mb ram , 480x272 , but when i add a map ,anyone unlocked map ofcourse , it asks activation , and it works in DEMO mode . Is there any keygenerator to unlock ? thanks in advance .


For map, you have to find the Unlocked Map by your self :)
Don't forget to Run Navstart.exe at first (only) before you run navitel.exe
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Postby Nagas » Thu May 19, 2011 5:07 am

ulrichm wrote:tried to run it off an SD card on my Chinese WinCE 6.0 system and it complains at start up that there is not enough space on disk. I guess it means the internal memory. Any ideas how to change the settings so that it uses the SD card instead of the internal memory. TIA


This software run on SD Card but it will auto create "Navi" folder on Internal flash for setting, so you should have memory space on Internal Flash
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 6 times

Postby koes » Sat Jun 04, 2011 4:15 am

Work on my sf410ii like a charm.
(very happy mode : on)

TQSM Nagas!
koes offline


Junior Member



 
Joined: Wed Sep 29, 2010 12:44 pm
Posts: 5
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby mahone » Tue Jun 14, 2011 7:50 pm

i have the same problem.
and i tried version 778. it does NOT work and shows " instruction at [0xf000fe74]
invalid adress 0xf000fe74
handler : [0x0028e93c]".
anybody can help?
mahone offline


Junior Member



 
Joined: Sat Oct 09, 2010 9:33 am
Posts: 15
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postby rian97 » Thu Jun 23, 2011 5:30 am

Nagas wrote:For map, you have to find the Unlocked Map by your self :)
Don't forget to Run Navstart.exe at first (only) before you run navitel.exe


oops.. i missed this step. no wonder, it's asking for activation.
rian97 offline


Junior Member



 
Joined: Tue Jun 14, 2011 10:04 am
Posts: 10
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Navitel Navigator System

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest