Facebook Twitter RSS Feed      

Issue with hotmail

We have an issue with hotmail, outlook or live emails, please update your email address to Gmail or something like or you will be not able to receive notifications...
Thank you for your understanding.
:023:

Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, G   

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/2

Post Number:#76 » Postby tendriver » Mon Sep 12, 2016 5:17 am

dlugii7 wrote:Somebody have some idea to generate dtc file to this device?

Thanx for your effort. BUT it can't be done!!!!
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12981
Has thanked: 349 times
Been thanked: 645 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/2

Post Number:#77 » Postby mvd1968 » Wed Jun 21, 2017 9:17 am

Wow, i think TomTom did a very good job in protecting the devices.
After 7 years no sollution yet. offered my neighbour to update his TomTom start 20 with new maps. Then reading the threads an now i think i have to recal that offer :lol:

Still no way to add or update an new map i understand.
Will advise him to buy an GO x20-50 device then.

Thanks for all the info on this site. Very usefull

regards from Europe
Last edited by mvd1968 on Wed Jun 21, 2017 9:34 am, edited 1 time in total.
mvd1968 offline


Junior Member



 
Joined: Sat Mar 18, 2017 11:20 am
Posts: 3
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/2

Post Number:#78 » Postby undertherain » Wed Jun 21, 2017 9:29 am

In my opinion, they all use Google Maps and it makes no sense to go crazy with TomTom.
Dead dog.
undertherain offline


User avatar Junior Member



 
Joined: Mon Jun 04, 2012 6:23 am
Posts: 11
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/2

Post Number:#79 » Postby stasiaq » Thu Jul 20, 2017 12:22 pm

Hi,
so there is no way to put map at via 120? with SD or something?
stasiaq offline


Junior Member



 
Joined: Thu Jul 20, 2017 1:01 am
Posts: 1
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/2

Post Number:#80 » Postby holyhead » Thu Jul 20, 2017 12:31 pm

stasiaq wrote:Hi,
so there is no way to put map at via 120? with SD or something?


No
holyhead offline


V.I.P Member



 
Joined: Tue Jan 26, 2010 11:30 am
Posts: 1240
Has thanked: 9 times
Been thanked: 195 times

Previous

Return to Tutorials

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests