Facebook Twitter RSS Feed      

Issue with hotmail

We have an issue with hotmail, outlook or live emails, please update your email address to Gmail or something like or you will be not able to receive notifications...
Thank you for your understanding.
:023:

Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, G   

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#46 » Postby huszonnegy » Tue Mar 10, 2015 11:33 am

I wasnt sure if Via Live is "Via series" too. I read the posts and I asked. Sorry for disturbing.
huszonnegy offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 05, 2010 6:24 am
Posts: 18
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#47 » Postby tendriver » Tue Mar 10, 2015 1:27 pm

huszonnegy wrote:I wasnt sure if Via Live is "Via series" too.

"Via Series" includes ALL Via models.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12981
Has thanked: 349 times
Been thanked: 647 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#48 » Postby SoldierLTU » Wed Jun 24, 2015 8:14 pm

Just wanted to know since some time has passed since this thread was made. Is there still no way to put on Europe Truck Maps on VIA (Via 135 to be specific) ?
SoldierLTU offline


Junior Member



 
Joined: Tue Feb 17, 2015 6:50 pm
Posts: 16
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#49 » Postby tendriver » Wed Jun 24, 2015 9:06 pm

SoldierLTU wrote:Is there still no way to put on Europe Truck Maps on VIA (Via 135 to be specific) ?

No posted update = NO CHANGE!!
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12981
Has thanked: 349 times
Been thanked: 647 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#50 » Postby undertherain » Mon Aug 10, 2015 10:32 am

We are in 2015.
No news to update VIA 130 TomTom maps?
Thanks... ;)
undertherain offline


User avatar Junior Member



 
Joined: Mon Jun 04, 2012 6:23 am
Posts: 11
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#51 » Postby tendriver » Mon Aug 10, 2015 3:09 pm

undertherain wrote:No news to update VIA 130 TomTom maps?


See post #49!!
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12981
Has thanked: 349 times
Been thanked: 647 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#52 » Postby undertherain » Mon Aug 10, 2015 3:12 pm

tendriver wrote:See post #49!!

Sorry... :022:
undertherain offline


User avatar Junior Member



 
Joined: Mon Jun 04, 2012 6:23 am
Posts: 11
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

igo tablet full map tomtom 2015.03

Post Number:#53 » Postby bogdan1985 » Mon Aug 24, 2015 4:06 am

https://mega.nz/#!N45nwZrA!p29a-AIFa3WMRDz-1gYIxjGFFtgD7jmER2LT39ebUjc
bogdan1985 offline


Junior Member



 
Joined: Fri Jul 10, 2015 3:43 am
Posts: 5
Has thanked: 0 time
Been thanked: 8 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#54 » Postby smnafo » Fri Aug 28, 2015 6:26 pm

HI... I bought a TOMTOM via 1410 SE with US map, but actually I live in Canada. So, I was reading the topics and could understand that this new version of gps cant be "broken" (to add a new map for free). But the maps at tomtom website are too expensive. Can you help me with a solution, like explaining to me if I can add a map using one of your links...and if I can add them, which arquives do I need to download to be able to do it (I am sorry but I am a kind of dumb with technologies and really can not understand which files should I download or which kind of features my gps has...)?

Thank you for your help.
smnafo offline


Junior Member



 
Joined: Fri Aug 28, 2015 3:31 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#55 » Postby Razorblatter » Fri Aug 28, 2015 9:20 pm

You better wait until TomTom offers maps with a discount.
They offer that a few times a year and they can offer 30 or 40% discount.
Not that uninteresting.

If not, you can always buy a new model which has LifeTime Maps.
Last edited by Razorblatter on Sat Aug 29, 2015 8:25 pm, edited 1 time in total.
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 959
Has thanked: 213 times
Been thanked: 265 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#56 » Postby tendriver » Sat Aug 29, 2015 6:36 pm

smnafo wrote:1. I was reading the topics and could understand that this new version of gps cant be "broken" (to add a new map for free).
2. But the maps at tomtom website are too expensive.
3. Can you help me with a solution, like explaining to me if I can add a map using one of your links...and if I can add them, which arquives do I need to download to be able to do it
4. (I am sorry but I am a kind of dumb with technologies and really can not understand which files should I download or which kind of features my gps has...)?

1. Correct!!
2. Agreed.
3. There isn't a "free" solution. Pay is the only way, be it full price or a package deal of some sort.
4. None, nothing, nada!!
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12981
Has thanked: 349 times
Been thanked: 647 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#57 » Postby Razorblatter » Sat Aug 29, 2015 8:28 pm

tendriver wrote:3. There isn't a "free" solution. Pay is the only way, be it full price or a package deal of some sort.

To pay may be the only way but waiting for a very reasonable discount is definitely an option. Paying the full amount is not the only way.
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 959
Has thanked: 213 times
Been thanked: 265 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#58 » Postby tendriver » Sun Aug 30, 2015 7:10 pm

Razorblatter wrote:Paying the full amount is not the only way.

I don't recall anybody saying it was.
I do not give help by PM. It deprives our other members of a chance to learn. Please post your issue in the appropriate forum/thread. You will get an answer.
tendriver offline


User avatar Ex Super Mod



 
Joined: Thu May 20, 2010 4:43 pm
Posts: 12981
Has thanked: 349 times
Been thanked: 647 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#59 » Postby Razorblatter » Sun Aug 30, 2015 7:31 pm

I'm also not stating that. But is an addition which might well be of interest and good use for those afflicted with MyDrive TomToms without LTM.
Razorblatter offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Sun Feb 06, 2011 5:52 pm
Posts: 959
Has thanked: 213 times
Been thanked: 265 times

Re: Important note for new Tomtom models like VIA, Start20/25, Go1xxx - please read!

Post Number:#60 » Postby bluryfusion » Fri Sep 11, 2015 1:21 am

xenupuppy wrote:Wireshark can sniff the loopback interface on Macs, so anyone with a Mac has the benefit of all of Wireshark's delicious gui niceness and smarts. Mac's probably don't use RNDIS either, which is a bonus.


I sniffed on my mac the installation of some language packages and map share updates.
If someone is interested in checking them, please PM me, I'll send the link.
Thank you
bluryfusion offline


Junior Member



 
Joined: Thu May 20, 2010 2:52 pm
Posts: 4
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to Tutorials

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest