Facebook Twitter RSS Feed      

Issue with hotmail

We have an issue with hotmail, outlook or live emails, please update your email address to Gmail or something like or you will be not able to receive notifications...
Thank you for your understanding.
:023:

Papago! X8.5 - R6600 (Power By Navitotal) - 480x272   

Post Number:#16 » Postby tsycc » Mon Mar 12, 2012 2:00 pm

After putting the toolhelp.dll from thread "Papago! X8.5 - WayWay Q4331i (Power By Navitotal) - 480x272", it shows error message
"Application MortScript.exe encountered a serious error and must shut down"
So confirm that is something wrong during my installation, can help to rectify the problem?
Thanks in advance
tsycc offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 05, 2010 4:30 am
Posts: 40
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#17 » Postby Fatboyfun » Mon Mar 12, 2012 2:19 pm

You are using the wrong version of toolhelp.dll, there are different versions for ce5 and ce6
Fatboyfun offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Mon May 17, 2010 5:34 pm
Posts: 6367
Has thanked: 2 times
Been thanked: 333 times

Post Number:#18 » Postby tsycc » Mon Mar 12, 2012 2:33 pm

Fatboyfun wrote:You are using the wrong version of toolhelp.dll, there are different versions for ce5 and ce6

You mean the error message is due to the wrong toolhelp.dll? If anything wrong if I remove the toolhelp.dll?
Thank you.
tsycc offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 05, 2010 4:30 am
Posts: 40
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#19 » Postby Nagas » Tue Mar 13, 2012 2:37 am

tsycc wrote:You mean the error message is due to the wrong toolhelp.dll? If anything wrong if I remove the toolhelp.dll?
Thank you.


For WinCE6.0 will not need additional toolhelp.dll
Have you tried to run directly from mobilenavi.exe, what is the result?
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Post Number:#20 » Postby tsycc » Tue Mar 13, 2012 3:01 am

Nagas wrote:For WinCE6.0 will not need additional toolhelp.dll
Have you tried to run directly from mobilenavi.exe, what is the result?


I try to run the mobilenavigator.exe directly, it still the same - only sound by no screen & any message.
After the mobilenavigator.exe, I try run the navi2.exe, still only sound but no screen.
tsycc offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 05, 2010 4:30 am
Posts: 40
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#21 » Postby Nagas » Tue Mar 13, 2012 4:05 am

tsycc wrote:I try to run the mobilenavigator.exe directly, it still the same - only sound by no screen & any message.
After the mobilenavigator.exe, I try run the navi2.exe, still only sound but no screen.


Then you should check the program files that maybe missing such files inside Organic folder
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Post Number:#22 » Postby tsycc » Tue Mar 13, 2012 4:48 am

3961
Nagas wrote:Then you should check the program files that maybe missing such files inside Organic folder


Hi Nagas,
The Organic (EN) has 17 files as per attached, please advise.
Thanks.
tsycc offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 05, 2010 4:30 am
Posts: 40
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#23 » Postby Nagas » Tue Mar 13, 2012 5:00 am

tsycc wrote:3961

Hi Nagas,
The Organic (EN) has 17 files as per attached, please advise.
Thanks.


It looks OK, and normally your device should run Mobilenavi directly without this problem, maybe it caused by corrupted file
You may try using files from Papago One + original exe from R6600, start from mobilenavi > see the result
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Post Number:#24 » Postby Nagas » Tue Mar 13, 2012 6:51 am

tsycc wrote:3961

Hi Nagas,
The Organic (EN) has 17 files as per attached, please advise.
Thanks.


Just try from your file, it run OK without problem, so I assume you put incomplete map files maybe, please check the map files or put new map files. Before re-test, delete "save" folder.
Nagas offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:47 pm
Posts: 1022
Has thanked: 0 time
Been thanked: 5 times

Post Number:#25 » Postby tsycc » Tue Mar 13, 2012 1:39 pm

Nagas wrote:Just try from your file, it run OK without problem, so I assume you put incomplete map files maybe, please check the map files or put new map files. Before re-test, delete "save" folder.


Hi Nagas,
Thousand appologies ... after erase and copy few times, check and re-check again, I found one big mistake i made - I create a 'Map' folder instead of 'Maps' folder.
Now the program able to launch.

Do a simple quick test indoor ...
1. Video exit = OK
2. Exit - Shutdown or Suspend = Can go suspend mode, but after resume, blank screen (cannot back to Papago as what last time X5SE did).

The suspend mode is very useful, especially when we just need a short stop, after continue our journey, once power on can go Papago immediately, no extra wait time needed.

Again, thanks for your help, and Monters's link.
tsycc offline


Junior Member



 
Joined: Thu Aug 05, 2010 4:30 am
Posts: 40
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#26 » Postby redblood » Sat Mar 24, 2012 9:37 am

Dead links. Send new pls.
redblood offline


Junior Member



 
Joined: Sun Dec 05, 2010 3:15 pm
Posts: 5
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#27 » Postby Monters GPS » Sat Mar 31, 2012 2:39 pm

redblood wrote:Dead links. Send new pls.



Your request are so funny......

Read on other request post and see how their request the link for their device!:snooty:
What you WISH for :pray: ! And what you GET for :yahoo: !

:thumbup: " If you Happy With My Service And Please Just Pressing The " THANKS " Button and Do Not Post "Thank You" to reply my post ! " :thumbup:
Monters GPS offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Mon Jul 26, 2010 9:38 am
Posts: 5148
Has thanked: 0 time
Been thanked: 65 times

Post Number:#28 » Postby pices_choong » Mon Apr 02, 2012 1:22 pm

BRO,

downloaded link dead, pls PM Content, sound and ENVI-data and happy file COM 1 and also maps.

thx
pices_choong offline


Junior Member



 
Joined: Tue May 25, 2010 7:35 am
Posts: 21
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Post Number:#29 » Postby Monters GPS » Sat Apr 07, 2012 3:39 pm

pices_choong wrote:BRO,

downloaded link dead, pls PM Content, sound and ENVI-data and happy file COM 1 and also maps.

thx



You didn't tell us your device is reading on what format!

SDMMC or StorageCard or ResidentFlast or other type?
What you WISH for :pray: ! And what you GET for :yahoo: !

:thumbup: " If you Happy With My Service And Please Just Pressing The " THANKS " Button and Do Not Post "Thank You" to reply my post ! " :thumbup:
Monters GPS offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Mon Jul 26, 2010 9:38 am
Posts: 5148
Has thanked: 0 time
Been thanked: 65 times

Post Number:#30 » Postby ircglitch » Sun May 13, 2012 2:50 pm

hi like to request for the following dl links:

Contents , Sounds , ENVI_Data, Malaysia/Singapore/Brunei Map
HappyFiles for (SDMMC) Com 1

Also happy file for com 1 under (PocketMory)

Thanks
ircglitch offline


Junior Member



 
Joined: Thu Mar 31, 2011 3:54 am
Posts: 59
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

PreviousNext

Return to PaPaGO! Software

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests