Facebook Twitter RSS Feed      

Issue with hotmail

We have an issue with hotmail, outlook or live emails, please update your email address to Gmail or something like or you will be not able to receive notifications...
Thank you for your understanding.
:023:

No Poi's in Primo 2.4   

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#31 » Postby bukhory » Thu Feb 05, 2015 7:31 pm

i found this
[Please Register or Login to download file]
bukhory offline


Junior Member



 
Joined: Sat Jan 10, 2015 12:19 pm
Posts: 3
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0 time

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#32 » Postby snakeoil » Thu Feb 05, 2015 10:02 pm

Does he not need some sort of POI code in sys.txt? I have

[poi]
featured_provider=""
snakeoil offline


Junior Member



 
Joined: Sat Jan 31, 2015 8:14 pm
Posts: 3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#33 » Postby alanavitotal » Sat Mar 07, 2015 1:01 am

Please re-post the file global_cfg_v_452411.rar as the link is dead. Thanks for your help.
alanavitotal offline


Banned Users



 
Joined: Sat Mar 07, 2015 12:47 am
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#34 » Postby katastrofe » Sat Mar 07, 2015 9:44 am

Take the newer 485050 config : post137700.html#p137700
katastrofe offline


Premium Member



 
Joined: Wed Aug 27, 2014 4:19 pm
Posts: 508
Has thanked: 16 times
Been thanked: 138 times

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#35 » Postby m4imran » Tue Mar 17, 2015 2:01 am

I am hoping some one can help? My POi's and tts are not working. I have tried everything. What I should have in sys.txt? where I can find newer poi? many thanks.
m4imran offline


Junior Member



 
Joined: Mon Mar 09, 2015 2:51 am
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#36 » Postby chas521 » Tue Mar 17, 2015 12:53 pm

Did you update your global_cfg to the current version? Delete the old one completely. Do not just overwrite the old one.
If it ain't broke don't fix it!
ALWAYS BACK-UP YOUR FILES/FOLDERS BEFORE MAKING EDITING CHANGES!

Please do NOT post any thanks. Simply press the hand with the "thumb up" which is the thank you button.
chas521 offline


User avatar Ex Moderator



 
Joined: Sat May 15, 2010 8:50 pm
Posts: 5273
Location: Long Island, NY
Has thanked: 59 times
Been thanked: 940 times

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#37 » Postby hanafym » Tue Nov 29, 2016 3:52 pm

this link not working
hanafym offline


Junior Member



 
Joined: Fri Nov 25, 2016 11:01 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: No Poi's in Primo 2.4

Post Number:#38 » Postby filesupload100 » Tue Nov 29, 2016 7:38 pm

What link? For global_cfg?
This link is working
No help by PM, post your questions on the relevant forum and thread only!
I'm sorry, but please don't PM me with reupload requsts.
filesupload100 offline


User avatar Elite Member



 
Joined: Mon Nov 12, 2012 5:38 pm
Posts: 968
Location: Israel
Has thanked: 90 times
Been thanked: 1044 times
Age: 56

Previous

Return to General Discussions about iGO core

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests